παιδίατρος ιατρικές συμβουλές επείγοντα περιστατικά παιδιατρικά πυρετός άρρωστο παιδί Ρέθυμνο Κρήτη
     
 
παιδίατρος παιδιατρικά επείγοντα Ρέθυμνο Κρήτη
ενδιαφέροντα sites παιδίατρος Ρέθυμνο Κρήτη
παιδιατρικές συμβουλές παιδίατρος Ρέθυμνο Κρήτη Επικοινωνήστε μαζί μας. Νίκος Βαράκης, παιδίατρος, Ρέθυμνο Κρήτη
ένας παιδίατρος και πατέρας μοιράζεται τις γνώσεις, 
τις εμπειρίες και την αγάπη του για τη σωστή ανατροφή των παιδιών μας.
 
 

Τι είναι η περίσφιξη;

Το κοιλιακό περιεχόμενο που προβάλει μέσα από την κήλη (συνήθως το έντερο), μπορεί να εγκλωβιστεί και στην κυριολεξία να «στραγγαλιστεί». Σταματά η αιμάτωσή του, με συνέπεια σταδιακά να νεκρώνεται.

Όλοι οι γονείς μικρών παιδιών πρέπει να γνωρίζουν τα συμπτώματα της περίσφιξης μιάς βουβωνοκήλης. Σκληρό πρήξιμο, συχνά με ερυθρότητα, στη βουβωνική χώρα, που δεν ανατάσσεται ( δεν υποχωρεί με πίεση), σε ένα μωρό πολύ ανήσυχο, ευερέθιστο, που δείχνει να πονάει έντονα στην κοιλίτσα του, πρέπει να χτυπάει συναγερμό για άμεση αντίδραση.

Ακόμα και τα λεπτά μετρούν, διότι απαιτείται επείγουσα χειρουργική αντιμετώπιση.

Είναι προφανές ότι υπό συνθήκες επείγοντος χειρουργείου, οι πιθανότητες για μετεγχειρητικές επιπλοκές είναι αυξημένες. Για αυτό και μόλις διαγνωσθεί βουβωνοκήλη, πρέπει να προγραμματίζεται άμεσα τακτικό χειρουργείο ώστε το αποτέλεσμα να είναι το ιδανικότερο δυνατό.

Ενημερωθείτε άμεσα στο e-mail σας. twitter blog
facebook youtube
2011 Παιδίατρος Βαράκης Νίκος | Γερακάρη 73 Ρέθυμνο | Τηλ: 28310 20100 | Κινητό: 6977989326 | Φαξ: 28310 20199 | e-mail: nikosvarakis@paidiatre.gr

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες