παιδίατρος ιατρικές συμβουλές επείγοντα περιστατικά παιδιατρικά πυρετός άρρωστο παιδί Ρέθυμνο Κρήτη
     
 
παιδίατρος παιδιατρικά επείγοντα Ρέθυμνο Κρήτη
ενδιαφέροντα sites παιδίατρος Ρέθυμνο Κρήτη
παιδιατρικές συμβουλές παιδίατρος Ρέθυμνο Κρήτη Επικοινωνήστε μαζί μας. Νίκος Βαράκης, παιδίατρος, Ρέθυμνο Κρήτη
 
ένας παιδίατρος και πατέρας μοιράζεται τις γνώσεις, 
τις εμπειρίες και την αγάπη του για τη σωστή ανατροφή των παιδιών μας.
 

Βρέφος

Η ψυχοκινητική ανάπτυξη του βρέφους, η απόκτηση δηλαδή διαφορετικών ικανοτήτων, γίνεται σταδιακά από το κεφάλι προς τα πόδια (κεφαλοουριαία).

Είναι σημαντικό να παρακολουθείτε την ψυχοσωματική ωρίμανση του παιδιού σας. Όσο προσεκτικός και έμπειρος να είναι ο παιδίατρός σας, δεν παύει να εξετάζει το μωρό, μερικά λεπτά κάθε μήνα. Τα μάτια και τα αυτιά του παιδίατρου σας, στο σπίτι σας, είστε εσείς. Όσο πιο νωρίς ανιχνευτεί κάποιο πρόβλημα στην ανάπτυξη του παιδιού, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχουμε να το αντιμετωπίσουμε πλήρως.

Εξίσου σημαντικό είναι να προσαρμόζεστε κάθε φορά στις νέες ανάγκες και δυνατότητες του μωρού. Αφενός θα μπορείτε να το βοηθάτε να εκπαιδευτεί καλύτερα και αφετέρου θα του εξασφαλίζετε κατάλληλο και ασφαλές περιβάλλον.
Παρακάτω, θα διαβάσετε, τι περιμένουμε από ένα βρέφος να κάνει, ανάλογα με την ηλικία του. Πριν προχωρήσετε, σας προτείνω αν δεν το έχετε κάνει ήδη, να διαβάσετε πρώτα την Εισαγωγή στην ανάπτυξη


Ενημερωθείτε άμεσα στο e-mail σας.
2011 Παιδίατρος Βαράκης Νίκος | Γερακάρη 73, Ρέθυμνο Κρήτη | Τηλ.: 28310 20100 |Κινητό: 6977989326 |Φαξ: 28310 20199 | e-mail: nikosvarakis@paidiatre.gr

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες

Επισκεφτείτε το κανάλι μας στο youtube, παιδίατρος Ρέθυμνο Κρήτη Επισκεφτείτε την σελίδα μας στο facebook. Παιδιατρικό ιατρείο του Νίκου Βαράκη στο Ρέθυμνο Κρήτη. Επισκεφτείτε την σελίδα μας στο youtube. Παιδιατρικό ιατρείο του Νίκου Βαράκη στο Ρέθυμνο Κρήτη. Επισκεφτείτε την σελίδα μας στο twitter. Παιδιατρικό ιατρείο του Νίκου Βαράκη στο Ρέθυμνο Κρήτη. Επισκεφτείτε το blog μου. Παιδιατρικό ιατρείο του Νίκου Βαράκη στο Ρέθυμνο Κρήτη.