παιδίατρος ιατρικές συμβουλές επείγοντα περιστατικά παιδιατρικά πυρετός άρρωστο παιδί Ρέθυμνο Κρήτη
     
 
παιδίατρος παιδιατρικά επείγοντα Ρέθυμνο Κρήτη
ενδιαφέροντα sites παιδίατρος Ρέθυμνο Κρήτη
παιδιατρικές συμβουλές παιδίατρος Ρέθυμνο Κρήτη Επικοινωνήστε μαζί μας. Νίκος Βαράκης, παιδίατρος, Ρέθυμνο Κρήτη
 
ένας παιδίατρος και πατέρας μοιράζεται τις γνώσεις, 
τις εμπειρίες και την αγάπη του για τη σωστή ανατροφή των παιδιών μας.
 

Εμβόλια

Μέχρι σήμερα ίσως η μεγαλύτερη ανακάλυψη της Ιατρικής για την προστασία της ατομικής και δημόσιας υγείας, με οικονομικό κόστος ανεκτό από όλους, είναι τα εμβόλια.Με τα εμβόλια πετύχαμε την εκκρίζωση σοβαρότατων ασθενειών σε παγκόσμια κλίμακα ( όπως η ευλογιά από το 1977) ή σε τοπικό επίπεδο ( όπως η πολιομυελίτιδα στην Αμερική από το 1991), ενώ όπου οι εμβολιασμοί εφαρμόσθηκαν συστηματικά και σε υψηλά ποσοστά του πληθυσμού μειώθηκε δραματικά η συχνότητα εμφάνισης διφθερίτιδας, τετάνου,κοκκύτη,ιλαράς, παρωτίτιδας, ερυθράς ( συγγενούς και επίκτητης ), ηπατίτιδας Β κ.λ.π.

Ο απώτερος στόχος του εμβολιασμού είναι η εξάλειψη μιας αρρώστιας (λοίμωξης), ενώ ο άμεσος στόχος είναι η πρόληψή της, σε άτομα ή ομάδες ατόμων.

Για να πετύχουμε τους στόχους πρέπει όλοι μας να θέτουμε τον έγκαιρο εμβολιασμό σε υψηλή προτεραιότητα στην φροντίδα των βρεφών, των παιδιών, των εφήβων αλλά και των ενηλίκων.Οι μικροοργανισμοί που προκαλούν τα λοιμώδη νοσήματα αντιστέκονται και επιμένουν και άρα και οι δικές μας προσπάθειες πρέπει όχι μόνο να συνεχισθούν, αλλά και να ενταθούν.Το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό, όταν μιλάμε για πρόληψη και παιδιά είναι τα εμβόλια. Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με τα εμβόλια και τις εφαρμογές τους.


Ενημερωθείτε άμεσα στο e-mail σας.
2011 Παιδίατρος Βαράκης Νίκος | Γερακάρη 73, Ρέθυμνο Κρήτη | Τηλ.: 28310 20100 |Κινητό: 6977989326 |Φαξ: 28310 20199 | e-mail: nikosvarakis@paidiatre.gr

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες

Επισκεφτείτε το κανάλι μας στο youtube, παιδίατρος Ρέθυμνο Κρήτη Επισκεφτείτε την σελίδα μας στο facebook. Παιδιατρικό ιατρείο του Νίκου Βαράκη στο Ρέθυμνο Κρήτη. Επισκεφτείτε την σελίδα μας στο youtube. Παιδιατρικό ιατρείο του Νίκου Βαράκη στο Ρέθυμνο Κρήτη. Επισκεφτείτε την σελίδα μας στο twitter. Παιδιατρικό ιατρείο του Νίκου Βαράκη στο Ρέθυμνο Κρήτη. Επισκεφτείτε το blog μου. Παιδιατρικό ιατρείο του Νίκου Βαράκη στο Ρέθυμνο Κρήτη.