παιδίατρος ιατρικές συμβουλές επείγοντα περιστατικά παιδιατρικά πυρετός άρρωστο παιδί Ρέθυμνο Κρήτη
     
 
παιδίατρος παιδιατρικά επείγοντα Ρέθυμνο Κρήτη
ενδιαφέροντα sites παιδίατρος Ρέθυμνο Κρήτη
παιδιατρικές συμβουλές παιδίατρος Ρέθυμνο Κρήτη Επικοινωνήστε μαζί μας. Νίκος Βαράκης, παιδίατρος, Ρέθυμνο Κρήτη
 
ένας παιδίατρος και πατέρας μοιράζεται τις γνώσεις, 
τις εμπειρίες και την αγάπη του για τη σωστή ανατροφή των παιδιών μας.
 

Τι είναι τα εμβόλια;

Είναι ο ασφαλής τρόπος εκπαίδευσης του αμυντικού μας συστήματος, ώστε να μπορεί να αντιμετωπίσει καλύτερα, σοβαρές αρρώστιες που προκαλούνται από μικρόβια ή ιούς.

Χρησιμοποιούμε τμήματα μικροβίων (όπως η εξωτερική κάψα) ή εξασθενισμένους ιούς ώστε να διεγείρουμε την αντίδραση του οργανισμού μας με ασφάλεια. Φτιάχνουμε δηλαδή αντισώματα για επικινδύνους μικροοργανισμούς που προκαλούν τέτανο, διφθερίτιδα, κοκίτη, μηνιγγίτιδα, ιλαρά κ.α.,  χωρίς όμως να εκτεθούμε στους κινδύνους των ασθενειών.   Κατά κάποιο τρόπο, «ξεγελάμε» το αμυντικό μας σύστημα ώστε να οργανώσει την άμυνά του σαν να έχουμε αρρωστήσει με τη σοβαρή ασθένεια, για παράδειγμα σαν να περάσαμε τέτανο, έτσι ώστε εάν έρθει σε επαφή με το μικρόβιο του τετάνου να σπεύσει να τον εξουδετερώσει. Μια που στο εμβόλιο δε περιέχεται η τοξίνη του τετάνου, ο οργανισμός μας κάνει μια ακίνδυνη μάχη επί-χάρτου, που όμως θα του φανεί πολύτιμη αν εκτεθεί στον πραγματικό τέτανο. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τα υπόλοιπα εμβόλια.  


διαβάστε ακόμα::Ενημερωθείτε άμεσα στο e-mail σας.
2011 Παιδίατρος Βαράκης Νίκος | Γερακάρη 73, Ρέθυμνο Κρήτη | Τηλ.: 28310 20100 |Κινητό: 6977989326 |Φαξ: 28310 20199 | e-mail: nikosvarakis@paidiatre.gr

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες

Επισκεφτείτε το κανάλι μας στο youtube, παιδίατρος Ρέθυμνο Κρήτη Επισκεφτείτε την σελίδα μας στο facebook. Παιδιατρικό ιατρείο του Νίκου Βαράκη στο Ρέθυμνο Κρήτη. Επισκεφτείτε την σελίδα μας στο youtube. Παιδιατρικό ιατρείο του Νίκου Βαράκη στο Ρέθυμνο Κρήτη. Επισκεφτείτε την σελίδα μας στο twitter. Παιδιατρικό ιατρείο του Νίκου Βαράκη στο Ρέθυμνο Κρήτη. Επισκεφτείτε το blog μου. Παιδιατρικό ιατρείο του Νίκου Βαράκη στο Ρέθυμνο Κρήτη.