παιδίατρος ιατρικές συμβουλές επείγοντα περιστατικά παιδιατρικά πυρετός άρρωστο παιδί Ρέθυμνο Κρήτη
     
 
παιδίατρος παιδιατρικά επείγοντα Ρέθυμνο Κρήτη
ενδιαφέροντα sites παιδίατρος Ρέθυμνο Κρήτη
παιδιατρικές συμβουλές παιδίατρος Ρέθυμνο Κρήτη Επικοινωνήστε μαζί μας. Νίκος Βαράκης, παιδίατρος, Ρέθυμνο Κρήτη
 
ένας παιδίατρος και πατέρας μοιράζεται τις γνώσεις, 
τις εμπειρίες και την αγάπη του για τη σωστή ανατροφή των παιδιών μας.
 

Μπορώ να αρχίσω με πολλές και διαφορετικές γεύσεις;

ΟΧΙ!!

Για να μάθει το έντερο του μωρού να απορροφά και να επεξεργάζεται τα διάφορα συστατικά των ξεχωριστών τροφών είναι καλό να δοκιμάζουμε κάθε καινούργιο είδος τροφής, μόνο του για περίπου 5 μέρες. Από την άλλη, εάν το μωρό μας παρουσιάσει κάποια μορφή αλλεργίας ή δυσανεξίας (έντονη ανησυχία, αέρια κλπ.) έχουμε πολλές πιθανότητες να απομονώσουμε άμεσα τον πραγματικό ένοχο. Δοκιμάζοντας ταυτόχρονα πολλά διαφορετικά είδη δημητριακών, φρούτων, λαχανικών ή συνδυασμό τους, δεν θα μπορούμε να καταλάβουμε τι πείραξε το μωρό μας.

Εάν λοιπόν όπως θα διαβάσετε και παρακάτω, αρχίσετε για παράδειγμα με το ρύζι σαν πρώτη τροφή, για 5 περίπου μέρες το μωρό μας θα τρώει εκτός από το γάλα του και την κρέμα ρυζάλευρο. Μετά μπορούμε να προσθέσουμε στο μενού του κάποιο φρούτο, όπως το μήλο ή κάποιο λαχανικό όπως την πατάτα ή ακόμα να δοκιμάσουμε ένα καινούργιο δημητριακό όπως η βρώμη. Για τις επόμενες 5 περίπου ημέρες το μενού μας θα αποτελείται από γάλα, κρέμα ρυζάλευρο και όποιο καινούργιο τρόφιμο (μήλο, πατάτα ή βρώμη) αρχίσαμε. Έτσι σιγά σιγά θα δοκιμάσει όλες τις διαφορετικές γεύσεις και σταδιακά και με ασφάλεια θα εμπλουτίσουμε το διαιτολόγιο το μωρού.


Ενημερωθείτε άμεσα στο e-mail σας.
2011 Παιδίατρος Βαράκης Νίκος | Γερακάρη 73, Ρέθυμνο Κρήτη | Τηλ.: 28310 20100 |Κινητό: 6977989326 |Φαξ: 28310 20199 | e-mail: nikosvarakis@paidiatre.gr

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες

Επισκεφτείτε το κανάλι μας στο youtube, παιδίατρος Ρέθυμνο Κρήτη Επισκεφτείτε την σελίδα μας στο facebook. Παιδιατρικό ιατρείο του Νίκου Βαράκη στο Ρέθυμνο Κρήτη. Επισκεφτείτε την σελίδα μας στο youtube. Παιδιατρικό ιατρείο του Νίκου Βαράκη στο Ρέθυμνο Κρήτη. Επισκεφτείτε την σελίδα μας στο twitter. Παιδιατρικό ιατρείο του Νίκου Βαράκη στο Ρέθυμνο Κρήτη. Επισκεφτείτε το blog μου. Παιδιατρικό ιατρείο του Νίκου Βαράκη στο Ρέθυμνο Κρήτη.