παιδίατρος ιατρικές συμβουλές επείγοντα περιστατικά παιδιατρικά πυρετός άρρωστο παιδί Ρέθυμνο Κρήτη
     
 
παιδίατρος παιδιατρικά επείγοντα Ρέθυμνο Κρήτη
ενδιαφέροντα sites παιδίατρος Ρέθυμνο Κρήτη
παιδιατρικές συμβουλές παιδίατρος Ρέθυμνο Κρήτη Επικοινωνήστε μαζί μας. Νίκος Βαράκης, παιδίατρος, Ρέθυμνο Κρήτη
 
ένας παιδίατρος και πατέρας μοιράζεται τις γνώσεις, 
τις εμπειρίες και την αγάπη του για τη σωστή ανατροφή των παιδιών μας.
 

Μπορώ να του δίνω στην αρχή τα αλεσμένα φαγητά αραιωμένα και με το μπιμπερό;


ΟΧΙ!!!

Να βάζετε τις αλεσμένες τροφές σε πιάτο και να τις δίνετε στο μωρό σας με κουταλάκι. Μην τις χορηγείτε με το μπιμπερό γιατί μπορεί να φαίνεται πιο εύκολο, όμως το παιδί έτσι δε θα μάθει να τρώει και να πίνει μόνο του.

Ήδη από τον έκτο μήνα το βρέφος μπορεί να κρατά να φέρνει στο στόμα και σιγά-σιγά να "δαγκώνει" και να μασουλάει τροφές. Το αργότερο μέχρι τον 8ο με 12ο μήνα πρέπει να το έχετε εμπιστευτεί με μαλακές τροφές που μπορεί να τις κρατά και να τις τρώει. Καλές λύσεις είναι λαχανικά όπως καλά βρασμένο καρότο, κουνουπίδι, μπρόκολο ή φρούτα όπως η μπανάνα ή το καθαρισμένο ακτινίδιο.

Μπορείτε αρχικά, για να το εξοικιώνετε με τους βλωμούς (σβώλους), να φροντίζετε ώστε κάποια μαλακά λαχανικά ή φρούτα να τα λιώνετε με το πηρούνι αντί να τα αλέθετε.


Ενημερωθείτε άμεσα στο e-mail σας.
2011 Παιδίατρος Βαράκης Νίκος | Γερακάρη 73, Ρέθυμνο Κρήτη | Τηλ.: 28310 20100 |Κινητό: 6977989326 |Φαξ: 28310 20199 | e-mail: nikosvarakis@paidiatre.gr

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες

Επισκεφτείτε το κανάλι μας στο youtube, παιδίατρος Ρέθυμνο Κρήτη Επισκεφτείτε την σελίδα μας στο facebook. Παιδιατρικό ιατρείο του Νίκου Βαράκη στο Ρέθυμνο Κρήτη. Επισκεφτείτε την σελίδα μας στο youtube. Παιδιατρικό ιατρείο του Νίκου Βαράκη στο Ρέθυμνο Κρήτη. Επισκεφτείτε την σελίδα μας στο twitter. Παιδιατρικό ιατρείο του Νίκου Βαράκη στο Ρέθυμνο Κρήτη. Επισκεφτείτε το blog μου. Παιδιατρικό ιατρείο του Νίκου Βαράκη στο Ρέθυμνο Κρήτη.