παιδίατρος ιατρικές συμβουλές επείγοντα περιστατικά παιδιατρικά πυρετός άρρωστο παιδί Ρέθυμνο Κρήτη
     
 
παιδίατρος παιδιατρικά επείγοντα Ρέθυμνο Κρήτη
ενδιαφέροντα sites παιδίατρος Ρέθυμνο Κρήτη
παιδιατρικές συμβουλές παιδίατρος Ρέθυμνο Κρήτη Επικοινωνήστε μαζί μας. Νίκος Βαράκης, παιδίατρος, Ρέθυμνο Κρήτη
 
ένας παιδίατρος και πατέρας μοιράζεται τις γνώσεις, 
τις εμπειρίες και την αγάπη του για τη σωστή ανατροφή των παιδιών μας.
 

Να του δίνω από το φαγητό μας;

Ναι!!! Αλλά:

Το βρέφος δεν πρέπει να μάθει σε αλατισμένα φαγητά, γιατί ζορίζουμε τα ανώριμα νεφρά του. Μετά τον 6ο με 8ο μήνα μπορούμε να δοκιμάσουμε να του φτιάξουμε πουρέ, κριθαράκι, φιδέ ανάλατα ή να φτιάξουμε για παράδειγμα τις φακές μας όπως τις μαγειρεύουμε κανονικά χωρίς όμως να βάλουμε αλάτι (με δάφνη, ντομάτα ή ότι άλλο), και αφού αφαιρέσουμε την ποσότητα που θα δώσουμε στο παιδί να προσθέσουμε στο τέλος το αλάτι για την υπόλοιπη οικογένεια.

Η ζάχαρη δε προσφέρει πολλά και είναι προτιμότερο να την αποφεύγουμε. 

Τέλος, θυμίζω το κίνδυνο αλλαντίασης από το φρέσκο μέλι στα μικρότερα του έτους.

Οπότε, ναι στο φαγητό μας αν αποφεύγουμε αλάτι, ζάχαρη και μέλι!

 


Ενημερωθείτε άμεσα στο e-mail σας.
2011 Παιδίατρος Βαράκης Νίκος | Γερακάρη 73, Ρέθυμνο Κρήτη | Τηλ.: 28310 20100 |Κινητό: 6977989326 |Φαξ: 28310 20199 | e-mail: nikosvarakis@paidiatre.gr

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες

Επισκεφτείτε το κανάλι μας στο youtube, παιδίατρος Ρέθυμνο Κρήτη Επισκεφτείτε την σελίδα μας στο facebook. Παιδιατρικό ιατρείο του Νίκου Βαράκη στο Ρέθυμνο Κρήτη. Επισκεφτείτε την σελίδα μας στο youtube. Παιδιατρικό ιατρείο του Νίκου Βαράκη στο Ρέθυμνο Κρήτη. Επισκεφτείτε την σελίδα μας στο twitter. Παιδιατρικό ιατρείο του Νίκου Βαράκη στο Ρέθυμνο Κρήτη. Επισκεφτείτε το blog μου. Παιδιατρικό ιατρείο του Νίκου Βαράκη στο Ρέθυμνο Κρήτη.