παιδίατρος ιατρικές συμβουλές επείγοντα περιστατικά παιδιατρικά πυρετός άρρωστο παιδί Ρέθυμνο Κρήτη
     
 
παιδίατρος παιδιατρικά επείγοντα Ρέθυμνο Κρήτη
ενδιαφέροντα sites παιδίατρος Ρέθυμνο Κρήτη
παιδιατρικές συμβουλές παιδίατρος Ρέθυμνο Κρήτη Επικοινωνήστε μαζί μας. Νίκος Βαράκης, παιδίατρος, Ρέθυμνο Κρήτη
ένας παιδίατρος και πατέρας μοιράζεται τις γνώσεις, 
τις εμπειρίες και την αγάπη του για τη σωστή ανατροφή των παιδιών μας.
 
 

Τώρα που αρχίζει τα πρώτα του βήματα τι παπούτσια να του φοράω;

""

Τα ρούχα φοριούνται για άνεση, για βελτίωση της εμφάνισης και για προστασία.

Τα παπούτσια πρέπει να επιλέγονται για να επιτυγχάνονται οι παραπάνω στόχοι. Τα παπούτσια δεν είναι διορθωτικά και το πόδι του παιδιού δεν χρειάζεται υποστήριξη για φυσιολογικές δραστηριότητες. Το πόδι χρειάζεται ευκινησία για να λειτουργεί φυσιολογικά. Έχει αποδειχθεί ότι λαοί που ζουν κατά κύριο λόγο με γυμνά πόδια, έχουν καλύτερα πόδια από εκείνους που φορούν παπούτσια.

Τα καλύτερα παπούτσια για τα παιδιά είναι αυτά που μιμούνται τα πόδια χωρίς παπούτσια. Πρέπει να είναι ευλύγιστα, επίπεδα, όχι στενά και φτιαγμένα από υλικό που να επιτρέπει στο πόδι να «αναπνέει». Το παιδί φορώντας τα, δεν πρέπει ούτε να γλιστράει, ούτε όμως και το πόδι του να «κολλάει» στο πάτωμα.

Για μέσα στο σπίτι, ειδικά για τα πρώτα του βηματάκια, σας προτείνω τα «καλτσοπάπουτσα», που πληρούν τις παραπάνω ""προυποθέσεις.

twitter blog
facebook youtube
2011 Παιδίατρος Βαράκης Νίκος | Γερακάρη 73 Ρέθυμνο | Τηλ: 28310 20100 | Κινητό: 6977989326 | Φαξ: 28310 20199 | e-mail: nikosvarakis@paidiatre.gr

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες