παιδίατρος ιατρικές συμβουλές επείγοντα περιστατικά παιδιατρικά πυρετός άρρωστο παιδί Ρέθυμνο Κρήτη
     
 
παιδίατρος παιδιατρικά επείγοντα Ρέθυμνο Κρήτη
ενδιαφέροντα sites παιδίατρος Ρέθυμνο Κρήτη
παιδιατρικές συμβουλές παιδίατρος Ρέθυμνο Κρήτη Επικοινωνήστε μαζί μας. Νίκος Βαράκης, παιδίατρος, Ρέθυμνο Κρήτη
ένας παιδίατρος και πατέρας μοιράζεται τις γνώσεις, 
τις εμπειρίες και την αγάπη του για τη σωστή ανατροφή των παιδιών μας.
 
 

Πορεία νόσου

Η κνίδωση συνήθως υποχωρεί σε 1-2 μέρες χωρίς να χρειαστεί αγωγή. Δεν αποκλείεται όμως να επανεμφανιστεί μετά από 2-3 μέρες και μάλιστα ενώ πιθανά έχετε ήδη αρχίσει και φαρμακευτική αγωγή.

Χρειάζεται να περάσουν περισσότερες από 6 εβδομάδες υποτροπών για να ονομάσουμε την κνίδωση χρόνια. Ευτυχώς ο κανόνας για τα παιδιά μιλάει για συνηθέστερη την οξεία κνίδωση, που διαρκεί από 1 με 2 μέρες μέχρι 1 με 2 εβδομάδες.

Μην βιαστείτε να απογοητευτείτε από την αγωγή και ακολουθείστε πιστά τις οδηγίες θεραπείας γιατί οι υποτροπές μετά από μεσοδιάστημα μιας με δύο ημερών χωρίς συμπτώματα, είναι μέσα στο πρόγραμμα της κνίδωσης ακόμα και ενώ το παιδί λαμβάνει τα κατάλληλα φάρμακα.

Ενημερωθείτε άμεσα στο e-mail σας. twitter blog
facebook youtube
2011 Παιδίατρος Βαράκης Νίκος | Γερακάρη 73 Ρέθυμνο | Τηλ: 28310 20100 | Κινητό: 6977989326 | Φαξ: 28310 20199 | e-mail: nikosvarakis@paidiatre.gr

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες