παιδίατρος ιατρικές συμβουλές επείγοντα περιστατικά παιδιατρικά πυρετός άρρωστο παιδί Ρέθυμνο Κρήτη
     
 
παιδίατρος παιδιατρικά επείγοντα Ρέθυμνο Κρήτη
ενδιαφέροντα sites παιδίατρος Ρέθυμνο Κρήτη
παιδιατρικές συμβουλές παιδίατρος Ρέθυμνο Κρήτη Επικοινωνήστε μαζί μας. Νίκος Βαράκης, παιδίατρος, Ρέθυμνο Κρήτη
 
ένας παιδίατρος και πατέρας μοιράζεται τις γνώσεις, 
τις εμπειρίες και την αγάπη του για τη σωστή ανατροφή των παιδιών μας.
 

Εάν χρειάζεται να μετακινηθούμε μαζί με το μωρό με αυτοκίνητο;

Το μωρό όταν ταξιδεύει με αυτοκίνητο, πρέπει πάντοτε να βρίσκεται στο ειδικό καθισματάκι, το οποίο δένουμε με τις ζώνες ασφαλείας στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου (πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή, ανάλογα με την ηλικία του βρέφους).

Ποτέ δεν κρατάμε αγκαλιά το βρέφος μέσα στο αυτοκίνητο (ακόμα και αν φοράμε ζώνη ασφαλείας), ούτε το μεταφέρουμε με το καλαθάκι του! Τα συγκεκριμένα καθίσματα είναι κατασκευασμένα για να προστατεύουν το βρέφος, ειδικά στην περίπτωση σύγκρουσης. Παρόλο που τον 1ο μήνα προτιμάμε το βρέφος να είναι ξαπλωμένο και όχι καθιστό, για την ανάγκη της σύντομης μεταφοράς του με το αυτοκίνητο, επιβάλλεται η χρήση του ειδικού καθίσματος.

Μωρό στο αυτοκίνητο χωρίς να είναι στο ειδικό κάθισμα


διαβάστε ακόμα::Ενημερωθείτε άμεσα στο e-mail σας.
2011 Παιδίατρος Βαράκης Νίκος | Γερακάρη 73, Ρέθυμνο Κρήτη | Τηλ.: 28310 20100 |Κινητό: 6977989326 |Φαξ: 28310 20199 | e-mail: nikosvarakis@paidiatre.gr

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες

Επισκεφτείτε το κανάλι μας στο youtube, παιδίατρος Ρέθυμνο Κρήτη Επισκεφτείτε την σελίδα μας στο facebook. Παιδιατρικό ιατρείο του Νίκου Βαράκη στο Ρέθυμνο Κρήτη. Επισκεφτείτε την σελίδα μας στο youtube. Παιδιατρικό ιατρείο του Νίκου Βαράκη στο Ρέθυμνο Κρήτη. Επισκεφτείτε την σελίδα μας στο twitter. Παιδιατρικό ιατρείο του Νίκου Βαράκη στο Ρέθυμνο Κρήτη. Επισκεφτείτε το blog μου. Παιδιατρικό ιατρείο του Νίκου Βαράκη στο Ρέθυμνο Κρήτη.