παιδίατρος ιατρικές συμβουλές επείγοντα περιστατικά παιδιατρικά πυρετός άρρωστο παιδί Ρέθυμνο Κρήτη
     
 
παιδίατρος παιδιατρικά επείγοντα Ρέθυμνο Κρήτη
ενδιαφέροντα sites παιδίατρος Ρέθυμνο Κρήτη
παιδιατρικές συμβουλές παιδίατρος Ρέθυμνο Κρήτη Επικοινωνήστε μαζί μας. Νίκος Βαράκης, παιδίατρος, Ρέθυμνο Κρήτη
 
ένας παιδίατρος και πατέρας μοιράζεται τις γνώσεις, 
τις εμπειρίες και την αγάπη του για τη σωστή ανατροφή των παιδιών μας.
 

Πόσο συχνά να του κάνω μπάνιο;

 καθημερινά ή τουλάχιστον 3 φορές / βδομάδα

  • Καλύτερα είναι σε σταθερή ώρα κάθε μέρα, πριν να φάει. Το βράδυ ίσως είναι προτιμότερο ώστε το μωρό να μπαίνει σιγά-σιγά σε μια ρουτίνα, που μας ενισχύει τις πιθανότητες να ρυθμίσουμε το βιολογικό του ρολόι ώστε να κοιμάται τη νύχτα.
  • Φροντίστε τις συνθήκες να είναι ασφαλής. Χρησιμοποιήστε ειδικές βάσεις ή σφουγγάρια που τοποθετούνται στο μπάνιο του μωρού και εξασφαλίζουν το κεφαλάκι του να είναι σταθερά πάνω από το επίπεδο του νερού.
  • Θερμοκρασία δωματίου 24-27οC και νερού 32-37,5οC. Προσοχή, εαν χρησιμοποιήτε σφουγγάρι για να σταθεροποιήτε το σώμα του βρέφους με το κεφάλι του έξω από το νερό, μη γεμίζετε πρώτα με καυτό νερό το μπάνιο με σκοπό στη συνέχεια να το κρυώσετε. Εγκλωβίζεται καυτό νερό στους πόρους του σφουγγαριού και κινδυνεύουμε να κάψουμε το μωρό όταν το ξαπλώσουμε πάνω του.
  • Μέχρι να αποξηρανθεί η περιοχή του ομφαλικού κολοβώματος ο καθαρισμός του δέρματος γίνεται έξω από την μπανιέρα, με βρεγμένο πανί, ή ακόμα και αν προτιμήσουμε να κάνουμε μπάνιο το μωρό μας, στη συνέχεια να το στεγνώσουμε πολύ καλά και να το περιποιηθούμε.

διαβάστε ακόμα::Ενημερωθείτε άμεσα στο e-mail σας.
2011 Παιδίατρος Βαράκης Νίκος | Γερακάρη 73, Ρέθυμνο Κρήτη | Τηλ.: 28310 20100 |Κινητό: 6977989326 |Φαξ: 28310 20199 | e-mail: nikosvarakis@paidiatre.gr

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες

Επισκεφτείτε το κανάλι μας στο youtube, παιδίατρος Ρέθυμνο Κρήτη Επισκεφτείτε την σελίδα μας στο facebook. Παιδιατρικό ιατρείο του Νίκου Βαράκη στο Ρέθυμνο Κρήτη. Επισκεφτείτε την σελίδα μας στο youtube. Παιδιατρικό ιατρείο του Νίκου Βαράκη στο Ρέθυμνο Κρήτη. Επισκεφτείτε την σελίδα μας στο twitter. Παιδιατρικό ιατρείο του Νίκου Βαράκη στο Ρέθυμνο Κρήτη. Επισκεφτείτε το blog μου. Παιδιατρικό ιατρείο του Νίκου Βαράκη στο Ρέθυμνο Κρήτη.