παιδίατρος ιατρικές συμβουλές επείγοντα περιστατικά παιδιατρικά πυρετός άρρωστο παιδί Ρέθυμνο Κρήτη
     
 
παιδίατρος παιδιατρικά επείγοντα Ρέθυμνο Κρήτη
ενδιαφέροντα sites παιδίατρος Ρέθυμνο Κρήτη
παιδιατρικές συμβουλές παιδίατρος Ρέθυμνο Κρήτη Επικοινωνήστε μαζί μας. Νίκος Βαράκης, παιδίατρος, Ρέθυμνο Κρήτη
 
ένας παιδίατρος και πατέρας μοιράζεται τις γνώσεις, 
τις εμπειρίες και την αγάπη του για τη σωστή ανατροφή των παιδιών μας.
 

Κατάλληλα παιχνίδια ανά ηλικία

Η έννοια του παιχνιδιού είναι σχεδόν ταυτόσημη με το παιδί. Εδικά στα πρώτα χρόνια της ζωής, εκτός από το ψυχαγωγικό χαρακτήρα που έχει, συμετέχει και στην διαδικασία εκπαίδευσης, αρχικά του μωρού, και στην πορεία του νηπίου.

Κατά την προσχολική ηλικία, οι γονείς έχουν το βασικότερο ρόλο στην εκπαίδευση του παιδιού τους. Μέσα από το κατάλληλο παιχνίδι, δίνεται η ευκαιρία στην οικογένεια, να καλλιεργήσει τις δυνατότητες του παιδιού με ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο.

Εξίσου σημαντική είναι και η ασφάλεια της καθημερινότητας του παιδιού, μεγάλο μέρος της οποίας περνά παίζοντας. Είναι λοιπόν και από αυτή την άποψη, η επιλογή του κατάλληλου για την ηλικία του παιδιού παιχνιδιού, ζωτικής σημασίας.

Σε αυτή την ενότητα, θα βρείτε τα κατάλληλα παιχνίδια για τα παιδιά σας, ανά ηλικία, μέχρι το τέλος της νηπιακής ηλικίας. Οι πληροφορίες, βρίσκονται σε βιβλιαράκι που έχει εκδώσει το Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού, υπό την επίβλεψη της Αναπτυξιολόγου Παιδίατρου Κας Ι. Αντωνιάδου-Κουμάτου,.

Όπως έχει πει η Κα Αντωνιάδου: το παιχνίδι είναι η πιο προνομιούχος διαδικασία μάθησης και οδηγεί το παιδί στην ολόπλευρη ανάπτυξη.


Ενημερωθείτε άμεσα στο e-mail σας.
2011 Παιδίατρος Βαράκης Νίκος | Γερακάρη 73, Ρέθυμνο Κρήτη | Τηλ.: 28310 20100 |Κινητό: 6977989326 |Φαξ: 28310 20199 | e-mail: nikosvarakis@paidiatre.gr

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες

Επισκεφτείτε το κανάλι μας στο youtube, παιδίατρος Ρέθυμνο Κρήτη Επισκεφτείτε την σελίδα μας στο facebook. Παιδιατρικό ιατρείο του Νίκου Βαράκη στο Ρέθυμνο Κρήτη. Επισκεφτείτε την σελίδα μας στο youtube. Παιδιατρικό ιατρείο του Νίκου Βαράκη στο Ρέθυμνο Κρήτη. Επισκεφτείτε την σελίδα μας στο twitter. Παιδιατρικό ιατρείο του Νίκου Βαράκη στο Ρέθυμνο Κρήτη. Επισκεφτείτε το blog μου. Παιδιατρικό ιατρείο του Νίκου Βαράκη στο Ρέθυμνο Κρήτη.