παιδίατρος ιατρικές συμβουλές επείγοντα περιστατικά παιδιατρικά πυρετός άρρωστο παιδί Ρέθυμνο Κρήτη
     
 
παιδίατρος παιδιατρικά επείγοντα Ρέθυμνο Κρήτη
ενδιαφέροντα sites παιδίατρος Ρέθυμνο Κρήτη
παιδιατρικές συμβουλές παιδίατρος Ρέθυμνο Κρήτη Επικοινωνήστε μαζί μας. Νίκος Βαράκης, παιδίατρος, Ρέθυμνο Κρήτη
 
ένας παιδίατρος και πατέρας μοιράζεται τις γνώσεις, 
τις εμπειρίες και την αγάπη του για τη σωστή ανατροφή των παιδιών μας.
 

Γάλα σκόνη

Όταν δεν είναι δυνατό το βρέφος να θηλάσει από την μητέρα του, καλούμαστε να μιμηθούμε την φύση. Το γάλα που συνήθως χρησιμοποιούμε είναι της αγελάδας ή της κατσίκας, άλλου θηλαστικού που προσπαθούμε να το μετατρέψουμε σε κατάλληλο για να καλύψει τις ανάγκες του μωρού μας, ώστε να μπορέσει να επιβιώσει. Ανάλογα με την ηλικία του βρέφους και άρα τις ανάγκες του, ενισχύουμε ή μειώνουμε κάποια από τα συστατικά του γάλατος της αγελάδας ή της κατσίκας, ώστε έχουμε γάλατα 1ης βρεφικής ηλικίας (γέννηση μέχρι 6 μηνών), 2ης βρεφικής ηλικίας (6 μηνών μέχρι 1ος έτους) και 3ης βρεφικής ηλικίας (1ος έτους και πάνω μέχρι περίπου 3ων χρονών). Οι εταιρείες παραγωγής υποκατάστατων του θηλασμού, συνεχίζουν να παρασκευάζουν γάλα σκόνη μέχρι και την εφηβεία, σε μεγάλο βαθμό, δημιουργόνταςας ζήτηση. Αναγκαία είναι τα ειδικά γάλατα-σκόνη 1ης και 2ης βρεφικής ηλικίας. 

Μετά τον 1ο χρόνο, άριστη εναλλακτική αποτελεί και το φρέσκο γάλα.


Ενημερωθείτε άμεσα στο e-mail σας.
2011 Παιδίατρος Βαράκης Νίκος | Γερακάρη 73, Ρέθυμνο Κρήτη | Τηλ.: 28310 20100 |Κινητό: 6977989326 |Φαξ: 28310 20199 | e-mail: nikosvarakis@paidiatre.gr

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες

Επισκεφτείτε το κανάλι μας στο youtube, παιδίατρος Ρέθυμνο Κρήτη Επισκεφτείτε την σελίδα μας στο facebook. Παιδιατρικό ιατρείο του Νίκου Βαράκη στο Ρέθυμνο Κρήτη. Επισκεφτείτε την σελίδα μας στο youtube. Παιδιατρικό ιατρείο του Νίκου Βαράκη στο Ρέθυμνο Κρήτη. Επισκεφτείτε την σελίδα μας στο twitter. Παιδιατρικό ιατρείο του Νίκου Βαράκη στο Ρέθυμνο Κρήτη. Επισκεφτείτε το blog μου. Παιδιατρικό ιατρείο του Νίκου Βαράκη στο Ρέθυμνο Κρήτη.