παιδίατρος ιατρικές συμβουλές επείγοντα περιστατικά παιδιατρικά πυρετός άρρωστο παιδί Ρέθυμνο Κρήτη
     
 
παιδίατρος παιδιατρικά επείγοντα Ρέθυμνο Κρήτη
ενδιαφέροντα sites παιδίατρος Ρέθυμνο Κρήτη
παιδιατρικές συμβουλές παιδίατρος Ρέθυμνο Κρήτη Επικοινωνήστε μαζί μας. Νίκος Βαράκης, παιδίατρος, Ρέθυμνο Κρήτη
 
ένας παιδίατρος και πατέρας μοιράζεται τις γνώσεις, 
τις εμπειρίες και την αγάπη του για τη σωστή ανατροφή των παιδιών μας.
 

Υγιές παιδί

O παιδίατρος, όπως κάθε επιτυχημένος επαγγελματίας, είναι ευτυχισμένος όταν αγαπά το αντικείμενο της δουλειάς του, δηλαδή το παιδί. Είναι επίσης διπλά τυχερός, γιατί ασκεί την μοναδική ίσως ιατρική ειδικότητα, στην οποία δεν χρειάζεσαι ασθενείς για να έχεις δουλειά. Το υγιές παιδί, είναι το σημαντικότερο κεφάλαιο της πρωτοβάθμιας παιδιατρικής φροντίδας.

Οι γονείς έχουν τον πρώτο ρόλο στην ανατροφή των παιδιών τους. Πολλές φορές η καθημερινότητα και η ευθύνη καθιστά τον συμβουλευτικό ρόλο του παιδίατρου πολύτιμο. Το παιδί χρειάζεται τακτική παρακολούθηση της σωματικής αύξησης και της ψυχοκινητικής ανάπτυξης, ενώ ζωτικής σημασίας είναι η πρόληψη.

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με τις λεπτομέρειες της καθημερινότητας και των αναγκών ενός μωρού στο σπίτι, την διατροφή του, καθώς και την ανάπτυξη και τον εμβολιασμό των παιδιών.


Ενημερωθείτε άμεσα στο e-mail σας.
2011 Παιδίατρος Βαράκης Νίκος | Γερακάρη 73, Ρέθυμνο Κρήτη | Τηλ.: 28310 20100 |Κινητό: 6977989326 |Φαξ: 28310 20199 | e-mail: nikosvarakis@paidiatre.gr

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες

Επισκεφτείτε το κανάλι μας στο youtube, παιδίατρος Ρέθυμνο Κρήτη Επισκεφτείτε την σελίδα μας στο facebook. Παιδιατρικό ιατρείο του Νίκου Βαράκη στο Ρέθυμνο Κρήτη. Επισκεφτείτε την σελίδα μας στο youtube. Παιδιατρικό ιατρείο του Νίκου Βαράκη στο Ρέθυμνο Κρήτη. Επισκεφτείτε την σελίδα μας στο twitter. Παιδιατρικό ιατρείο του Νίκου Βαράκη στο Ρέθυμνο Κρήτη. Επισκεφτείτε το blog μου. Παιδιατρικό ιατρείο του Νίκου Βαράκη στο Ρέθυμνο Κρήτη.